Group 111

Nytt om navn

Som kjent dobler vi kapasiteten med nye flotte lokaler i Åros og setter større fotavtrykk i bransjen, dermed øker vi staben og har sikret oss to nye erfarne kolleger.

Audun Ørbeck, som tidligere har jobbet som selger hos OP System er med oss på laget. Audun har 7 års fartstid i bransjen, som selger for først Norsk Gjenvinning og deretter OP System. Han begynte hos oss i juni og vil ha ansvaret for salg av Terex Ecotec som er industriledende innen design og produksjon av treforedlings-, biomasse- og gjenvinningsutstyr.

Thomas Kræmer, 40 år og født og oppvokst i Tønsberg. Han blir med oss nå i august. Thomas med sin bransjeerfaring har jobbet på ettermarked salg for Metso Norway de siste 8 årene, men skal nå være selger for Powerscreen hos oss i Scandia Maskin.

Vi gleder oss veldig og ønsker både Audun og Thomas hjertelig velkommen!

Del denne saken

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert!